Huisje Terschelling met jacuzzi

Het luxe vakantie appartement ‘Arjensduin‘ beschikt over een fijne jacuzzi. Heerlijk bubbelen in de verwarmde jacuzzi direct naast uw huisje op Terschelling. Daarnaast is het vakantieverblijf gelegen net buiten het dorp West-Terschelling en ingericht voor maximaal 6-personen. Voorzien van een ruime tuin met terras en grote tuintafel. Zeer geschikt voor een verblijf met het hele gezin. Het appartement is ondergebracht in onze Terschellinger stijl gebouwde boerderij.

Foto’s Prijzen

Momenteel is de jacuzzi helaas tijdelijk buiten gebruik.

jacuzzi bij vakantiehuisje op terschelling

West-Terschelling is de plaats waar u met de boot aankomt op het eiland en waar u zoal terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en lekker kunt shoppen. Ook kunt u hier zowel genieten van heerlijk eten & drinken in een van de vele restaurants maar ook van al het moois wat het eiland Terschelling te bieden heeft.

Luxe vakantiehuis Terschelling met jacuzzi huren?

Check voor meer informatie en foto’s van het huisje de pagina > Appartement Arjensduin.

meer info reserveren

appartement 6-personen Terschelling met jacuzzi

Vrijstaande villa Terschelling

Wilt u liever een vrijstaand huisje huren? Bekijk dan ook eens onze luxe 6-persoons villa in het kleinschalige vakantiepark Buitenbosch te Formerum. Nieuw in de verhuur sinds 2021 en voorzien van alle comfort voor een heerlijke eilandvakantie.

Bekijk Villa’s

luxe vakantiehuis Terschelling